Φθινόπωρο στο Παρίσι

Τέλος Αυγούστου, η καλύτερη εποχή να επισκεφτείς το Παρίσι! Θα χρειαστείς μόνο ένα λεπτό ζακετάκι για το βράδυ. Επειδή το ταξίδι συνδύαζε και δουλειά ψάχναμε εισιτήρια από το Πάσχα για πολύ συγκεκριμένες ημερομηνίες. Κλείσαμε το εισιτήριο επιστροφής με 30 ευρώ τέλος Μαΐου και μετά περιμέναμε να πέσουν οι τιμές για να κλείσουμε το εισιτήριο αναχώρησης…

Διαβάστε περισσότερα...

Σχετικά Βίντεο

Φιλοξενούμενοι στο Wolfsburg, Germany

  Όταν σκεφτόμαστε ένα ταξίδι στη Γερμανία το συνδέουμε αμέσως με κάποια μεγάλη πόλη της. Ο νους μας συνήθως «τρέχει» σε ένα ομοιόμορφο, επίπεδο και ίσως αδιάφορο τοπίο. Φανταζόμαστε δε ένα μουντό βιομηχανικό περιβάλλον, με καμινάδες που παράγουν τεχνολογία, καιρό βροχερό και ανθρώπους αυστηρούς που δεν έχουν και την καλύτερη γνώμη για μας τους Έλληνες. Το τελευταίο δε μας απασχολούσε γιατί το δικό μας πασχαλινό ταξίδι είχε προορισμό το Wolfsburg, και την αγαπημένη μας γειτόνισσα Σιμέλα που θα μας φιλοξενούσε στο σπίτι της.

Διαβάστε περισσότερα...

Σχετικά Βίντεο

Bansko όλων των εποχών

      Σαββατοκύριακο στο Bansko; Συνηθισμένο θα πει κανείς! Και θα έχει δίκιο αφού έχει γίνει συχνός προορισμός τα τελευταία χρόνια. Για μας ήταν η πρώτη φορά και αυτό ήταν ένα κίνητρο!
      Τα 300 χιλιόμετρα της απόστασης καλύφθηκαν σε 5 ώρες το βροχερό απόγευμα της Παρασκευής που ξεκινήσαμε. Έξι φίλοι σε ένα επταθέσιο OpelZafira. Δε βιαζόμασταν, όχι. Γι αυτό η στάση για καφέ στα σύνορα κράτησε λίγο παραπάνω!

Διαβάστε περισσότερα...

Σχετικά Βίντεο

3ημερο ταξίδι στο Βέλγιο

 Τι να πρωτοδεί κανείς σε 3 μέρες σε ένα τέτοιο ταξίδι;

Αναχώρηση Παρασκευή απογευματάκι από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Πτήση με ανταπόκριση στο Βελιγράδι με την AirSerbia. Τα εισιτήρια οικονομικά (450€ για 3 άτομα με επιστροφή). Αν υπολογίσεις και το φαγητό που προσφέρει η εταιρία (σνακ και πλήρες γεύμα και στις δυο πτήσεις μέχρι τον τελικό προορισμό). Σε 4 ώρες είμαστε στο κεντρικό αεροδρόμιο των Βρυξελλών και σύντομα στο Leuven όπου θα φιλοξενηθούμε τις μέρες αυτές.

Διαβάστε περισσότερα...

Σχετικά Βίντεο