«Ξοδέψτε λιγότερα, δείτε περισσότερα»

Tips για όσους σχεδιάζουν το ταξίδι μόνοι τους.

Για σας που σχεδιάζετε μόνοι σας το ταξίδι σας κι όχι μέσω κάποιου πρακτορείου συγκεντρώσαμε μερικά tips που προτείνουν ταξιδιώτες έμπειροι στο σχεδιασμό.

  •    Κλείσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια Σαββατοκύριακο. Oι τιμές είναι έως και 20% χαμηλότερες (Αυτό δεν σημαίνει ότι τα ταξίδια τα Σαββατοκύριακα είναι φθηνότερα, απλά η κράτηση των εισιτηρίων σας όταν την κάνετε Σαββατοκύριακο!).
  •    Τρίτη, Τετάρτη, και Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες για να πετάξεις. Διάλεξε αυτές αν βολεύει
  •    Οι καλύτερες ιστοσελίδες για να εντοπίσεις χαμηλές τιμές είναι: www.skyscanner.net και www.momondo.com. Η Momondo είναι ιδιαίτερα καλή, διότι περιλαμβάνει εισιτήρια τρένων και δεν χρησιμοποιεί cookies (τα cookies συχνά οδηγούν σε υψηλότερες τιμές όταν επιστρέψεις για να ξαναψάξεις σε μια ιστοσελίδα). Επίσης η www.Seatguru.com είναι μια ιστοσελίδα που θα σας πει πότε αξίζει τον κόπο να κλείσετε καθίσματα premium.
  •   Για τα ξενοδοχεία, ψάξτε στο www.hotelscombined.com (1η επιλογή) ή www.booking.com (2η επιλογή).
  •   Οι κρουαζιέρες σε ποταμό είναι η νεότερη μεγάλη τάση. Χρησιμοποιήστε τη σελίδα www.rivercruising.com για να κάνετε κρουαζιέρα στον ποταμό σας. Μπορείτε να πάρετε τις καλύτερες προσφορές της τελευταίας στιγμής ή όταν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για την χαμηλή περίοδο. Σε γενικές γραμμές φροντίστε πάντα να κάνετε κράτηση με έναν ταξιδιωτικό πράκτορα, επειδή συχνά δίνονται προνόμια ή εκπτώσεις που μπορούν να μεταφερθούν σε εσάς. Επειδή όμως παίρνουν χρόνο, μην επιλέξετε κρουαζιέρα αν σας ενδιαφέρουν περισσότερο τα αξιοθέατα στη στεριά.
Tagged under νέα